Puheenjohtajan tervehdys vuoden alusta.

Toivotan kaikille hyvää ja menestyksekästä vuotta 2014.
Tämän vuoden tärkeimpiä asioita on EU vaalit, näillä näkymin meidän piiristä ei ole ehdokasta, mutta jos sellainen vielä viimemetreillä löytyy niin sekin on mahdollista vielä ennen kuin ehdokkaat lyödään lukkoon.
Vaikka meillä ei olisi omaa ehdokasta niin meidän pitää muistaa että nämä vaalit eivät ole paikallisvaalit vaan valtakunnalliset ja kaikki ehdokkaat ovat näin ollen meidän ehdokkaita tulevissa vaaleissa!
Jokainen ehdokas on tervetullut piirimme alueelle tekemään vaali kiertueita ja vaali työtä. Piirinä annamme jokaiselle ehdokkaalle tukea tasapuolisesti.

Muistutan ihmisiä että Venäjän vallan alla Suomella oli enemmän päätäntävaltaa omiin asioihin kuin nyt EU.ssa on.
Siksi tulevissa EU. vaaleissa on syytä miettiä että kun äänestää niin mistä silloin oikeasti äänestetään.
Tulevissa vaaleissa jos missä on kyse Suomen itsenäisyydestä. Eli annatko äänesi itsenäisyyden puolesta vai sitä vastaan. Nukkuvat äänestäjät antavat hiljaisen hyväksynnän Suomen päätäntävallan luovuttamisesta muille maille jos liittovaltiomieliset voittavat vaalit.

Toinen tärkeä asia on piirimme alueella koulutus tilaisuudet ja tiedon jakaminen jokaiseen yhdistykseen.
Netti sivut ovat uudistuneet ja kehitämme sivuja jatkossa niin että niistä olisi hyötyä mahdollisimman monelle käyttäjälle esim: tiedotus kanavana. Näiden sivujen yllä pito ja kehittäminen on Sihteerimme Jari Turpeisen työn alla, Kiitos Jarille jo tapahtuneesta kehityksestä.

Sami_palviainen
Sami Palviainen
P-Karjalan piirin pj.

Kirjoitettu 15.1.2014

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa