Sinisistä ensimmäinen takaisinpaluu Perussuomalaisiin Outokummussa

Syksyllä Sinisiin siirtynyt outokumpulainen kunnallispoliitikko Paavo Lehikoinen palaa takaisin Perussuomalaisiin. Lehikoinen päätti asiasta lopullisesti Suomen itsenäisyyden juhlapäivän iltana 6.12.2017.

Perussuomalaisissa Lehikoinen on ollut mukana vuodesta 2012 lähtien ja kertoo miettineensä melko pian lähtönsä jälkeen paluuta takaisin Perussuomalaisiin, sillä Sinisten toiminta Outokummussa ei vastannut sitä mielikuvaa, mitä hänelle toiminnasta maalailtiin. – Tämä uuden ryhmän olemattomuus selvisi minulle melko nopeasti ja vahvisti sitä tosiasiaa, etten koskaan tulisi saamaan Sinisissä mitään aikaiseksi outokumpulaisten hyväksi, toteaa Lehikoinen.

– Uuteen ryhmään ei esimerkiksi siirtynyt mitään vanhusten asioihin liittyvää välittämistä ja juuri ne olivat kuitenkin niitä asioita, joiden vuoksi minut on valtuuston varajäseneksi äänestetty ja, joiden eteen olen sitoutunut töitä tekemään, Lehikoinen jatkaa.

Talvella Pohjois-Karjalassa nousi esille, että Siun sote aikoo esimerkiksi purkaa ensi vuoden 2018 alusta vanhusten tehostettua palveluasumista sekä terveyskeskusten vuodeosastopaikkoja ja tuoda tilalle kevyempiä palvelumuotoja.

Kuntapoliitikkona Lehikoisen sydäntä lähellä ovat olleet juuri erityisesti vanhusten palvelujen kehittäminen ja ylläpito. Siun soten päätös tehostetun palveluasumisen paikkojen vähentämisestä alkoi huolestuttaa Lehikoista, sillä outokumpulaisten vanhusten kohdalla tämä saattaisi merkitä jopa muuttoa toiselle paikkakunnalle. – En voinut jäädä vain seuraamaan sivusta, Lehikoinen perustelee paluutaan.

Outokummun Perussuomalaiset: Tervetuloa kotiin Paavo

Valtuustoryhmän puheenjohtaja Sanna Antikainen kuvailee Paavoa kuntavaikuttamisen ammattilaiseksi, jonka kanssa yhteistyö on säilynyt kaikin puolin hyvänä kesän jälkeen tapahtuneen erosta huolimatta. Itse vanhusten hoiva-alalla työskennelleenä Sanna myös jakaa Paavon huolen Siun soten säätösuunnitelmista.

– Paavo on hoitanut kaiken yhteydenpidon meihin päin mallikkaasti ja kun hän sitten kertoi haluavansa palata takaisin Outokummun Perussuomalaisten valtuustoryhmään jatkamaan työtä outokumpulaisten hyväksi kanssamme, oli selvää, että hän oli lämpimästi tervetullut, kertoo PS:n valtuustoryhmän puheenjohtaja Sanna Antikainen.

Myös Outokummun Perussuomalaisten puheenjohtaja Sari Voutilainen toivottaa Paavon lämpimästi tervetulleeksi jatkamaan työtä niin puolueen, kuin myös kuntalaisten eteen. – Tervetuloa kotiin Paavo.

Paavo on PS:n 1. varavaltuutettu Outokummun valtuustossa. Hän toteaa palaavansa takaisin puolueeseen iloisin mielin ja täynnä tarmoa. – On hienoa palata takaisin, poliittinen kotini ja minulle tärkeät asiat ovat Perussuomalaisissa. Odotan innolla, että pääsen jatkamaan kesken jäänyttä työtä yhdessä muiden valtuustoryhmäläisten kanssa, toteaa Lehikoinen.

Lisätietoja:

Outokummun Perussuomalaisten valtuustoryhmän puheenjohtaja
Sanna Antikainen
0443010889

Paavo Lehikoinen
04578450470

Kirjoitettu 17.12.2017

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa